MFSS poziva na Javnu raspravu na Nacrt zakona o popisu

"Radna verzija Nacrta zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2021. godini će biti dostupna javnosti na internet stranici Ministarstva finansija i socijalnog staranja i portalu e-uprave"

16988 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja (MFSS) objavilo je danas poziv na Javnu raspravu na Nacrt zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2021. godini.

U pozivu objavljenom na sajtu Vlade Crne Gore navodi se da će javna rasprava trajati 20 dana od dana objavljivanja poziva.

"Radna verzija Nacrta zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2021. godini će biti dostupna javnosti na internet stranici Ministarstva finansija i socijalnog staranja i portalu e-uprave. Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na radnu verziju Nacrta zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2021. godini mogu dostaviti Ministarstvu finansija i socijalnog staranja u pisanoj formi na adresu: Stanka Dragojevića, broj 2, 81000 Podgorica ili na e-mail: tanja.musterovic@mif.gov.me, na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona. Ministarstvo finansija i socijalnog staranja će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi", navodi se u javnom pozivu.

Povezani članci

Popis kreće 1. novembra?

08. Septembar 2021.

Popis ipak do kraja godine?

Bonus video: