Novi hedonistički kutak u srcu Petrovca

Uz pogled na more i ostrva Katič i Sveta Neđelja možete uživati u muzičkom programu, raznovrsnoj i ukusnoj kuhinji.

23790 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Gradska kafana
Foto: Gradska kafana

Gradska kafana Palas u Petrovcu otvorena je u okviru kompleksa „Palas Lux“ sa vizijom da spoji tradicionalno i moderno na autentičan način.

Gradska kafana
foto: Gradska kafana

U mediteranskom ambijentu na samoj obali mora, gosti će uživati u najljepšim pogledima na more i zalascima sunca koji ostavljaju bez daha.

Gradska kafana
foto: Gradska kafana

Kvalitetna usluga i vrhunska ponuda hrane i pića svrstavaju Gradsku kafanu Palas kao nezaobilazan hedonistički kutak u kojem će uživati i mještani i posjetioci Petrovca.

Ljubitelji hrane ovdje ne smiju propustiti nekoliko vrsta pice, koja se priprema u specijalnoj peći po receptu tradicionalne napolitanske pice. Iz menija se takodje izdvajaju domaće pašte, odlični sendviči kao i burgeri od najkvalitetnijih vrsta mesa.

Za one koji vole slatke ukuse, svakog dana u ponudi su svježi kolači od najboljih sastojaka koji se ne mogu probati na drugim mjestima.

Glavna karakteristika gastro priče Gradske kafane jeste profesionalan i pažljiv odabir namirnica koje su tradicionalno vezane za kulturu mjesta a spremaju se na poseban i moderan način. Zato će ovaj kutak u Petrovcu postati prepoznatljiv kao mjesto susreta i jedinstvenih ukusa u kojima se uživa svim čulima.

Ovdje se takođe organizuju i muzičke večeri čime se gostima pruža potpun ugođaj za pamćenje.

Gradska kafana
foto: Gradska kafana

Opšti utisak je, da će kompletnom uslugom i atmosferom uz šum talasa i čarobnim pogledima na more, ovo mjesto ispisati nove stranice turističko ugostiteljske priče Petrovca i Budve.

Gradska kafana Palas biće otvorena preko cijele godine.

Gradska kafana
foto: Gradska kafana