Drveni podovi – prirodnost, šarm i održivost

Bezbroj je razloga zašto se drveni podovi svrstavaju među najpopularnije podne obloge u svijetu. Drvo je savršena osnova za prirodno i zdravo okruženje i ima pozitivan uticaj na cijelu prostoriju i ukućane. Sinonim za ovu prirodnost i kvalitet je Scheucher parket koji se može pronaći i na našem tržištu.

41244 pregleda 0 komentar(a)
Novi Volvox, Foto: Novi Volvox
Novi Volvox, Foto: Novi Volvox

Uz pravi parket, u vaš dom unosite prirodnost i šarm drveta. Ali, ne čine samo prirodne karakteristike drveni parket jednim od najpopularnijih podova, već i njegova toplina, jedinstvenost, raznolikost boja.

Scheucher je jedan od najpoznatijih sertifikovanih proizvodjača podova od drveta koji garantuje za kvalitet i 100% održivost materijala. Stogodišnje iskustvo ovog austrijskog proizvođača, u kreiranju jednog od najboljih svjetskih parketa, doprinijelo je da su Scheucher parketi traženi širom svijeta.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Svaki njihov parket jedinstven je komad prirode. U zavisnosti od obrade, osjeća se glatkoća, brušena ili strugana površina, kao i miris drveta i prirodnih visokokvalitetnih ulja.

Scheucher je specijalizovan za proizvodnju finih parketnih podova koji su prisutni u domovima, stanovima i kućama, kao i u brojnim internacionalnim hotelskim objektima i sportskim halama. Ovi parketi uljepšavaju elegantne apartmane i potkrovlja, restorane i barove, a poslovnoj i kongresnoj arhitekturi daju izvrstan ugođaj.

Kada birate savršen parket, važno je da postavite nekoliko pitanja:

  • Koja vrsta drveta i struktura vam odgovara?
  • Kakve površine se uklapaju u vaš prostor i ostatak ambijenta?
  • Koja vrsta završne obrade najbolje čuva i iskorišćava drvo u parketu?

U salonu Novi Volvox, rado ćemo odgovoriti na sva ova pitanja i odabrati Scheucher parket koji najbolje odgovara vašem prostoru i ambijentu.

Scheucher parketi se vrlo jednostavno održavaju i veoma su otporni na hemikalije i temperaturu što ih čini dugotrajnom i optimalnom podnom oblogom.

Kako zavisno od vrste i porijekla drveta, parket ima različite karakteristike i stepene tvrdoće, u našem salonu u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici (magistralni put Dahna/Zabjelo) možete izabrati različite strukture i brojne nijanse drveta.

Tokom ove sezone aktuelna je i promotivna ponuda parketa koju možete pogledati ovdje .

Prirodno – Scheucher parketi!