NA AUTOBUSKIM STAJALIŠTIMA U MELJINAMA

Herceg Novi: Za nedozvoljeno lijepljenje plakata kažnjeni sa hiljadu eura

Tim Agencije popisao je i slikao sva stajališta, napravio presjek postojećeg stanja i dao predloge kako da se stajališta urede i uniformišu
288 pregleda 4 komentar(a)
Plakati Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Plakati Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.11.2017. 09:38h

Služba komunalne policije kaznila je doo "Savina DSD“ osnivača Duška Roganovića, u okviru koje posluje diskoteka "Rich Baby“ zbog nedozvoljenog lijepljenja plakata na autobuskim stajalištima u Meljinama, Zelenici, na petlji u Igalu i na raskrsnici Jadranske magistrale i Ulice Orjenski bataljon.

Pravnom licu izdata je novčana kazna od 1.000 eura, a direktor Saša Dabović kažnjen je sa 100 eura.

“Pravnom licu koje se oglušilo o apele da se poštuje komunalni red i očuva uredan izgled stajališta, izdate su kazne u skladu sa Zakonom o komunalnim djelatnostima koji propisuje da se novčanom kaznom sankcioniše za prekršaj pravno lice koje "koristi komunalne objekte za isticanje oglasa, reklama i drugog propagandnog materijala“, saopšteno je iz Komunalne policije.

Podsjećamo da su nedavno očišćena sva autobuska stajališta, a u saradnji sa Agencijom za izgradnju i razvoj grada završen je Elaborat autobuskih stajališta. Tim Agencije popisao je i slikao sva stajališta, napravio presjek postojećeg stanja i dao predloge kako da se stajališta urede i uniformišu, kao i gdje bi mogla da se oforme nova stajališta.