Mugoša razriješen, Popović Samardžić članica Savjeta za građansku kontrolu rada policije

Bečić je na početku vanredne sjednice Skupštine Crne Gore rekao i da je Boris Raonić podnio ostavku na funkciju člana Savjeta Agencije za elektronske medije (SAEM).

13138 pregleda 10 komentar(a)
Mugoša, Foto: Filip Roganović
Mugoša, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić saopštio je danas da ih je Ljekarska komora Crne Gore obavijestila da je doktor Aleksandar Mugoša razriješen članstva u Savjetu za građansku kontrolu rada policije, a da je doktorka Milena Popović Samardžić imenovana za članicu tog Savjeta ispred Ljekarske komore.

Popović Samardžić
Popović Samardžićfoto: Twitter/IJZ

On je na početku današnje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore rekao i da je Boris Raonić (generalni direktor RTCG) podnio ostavku na funkciju člana Savjeta Agencije za elektronske medije (SAEM).

"Saglasno Poslovniku Skupštine objavljujem da Skupština konstatuje ostavku čime mu prestaje funkcija člana Savjeta", rekao je Bečić.

Predsjednik Skupštine je kazao da je Žarko Mirković podnio ostavku na funkciju člana Savjeta Radio televizije Crne Gore (RTCG).

"Saglasno Poslovniku Skupštine objavljujem da Skupština konstatuje ostavku čime mu prestaje funkcija člana Savjeta", rekao je Bečić.

Bečić je rekao i da je Dražen Medojević podnio ostavku na funkciju člana Državne izborne komisije (DIK).

"Saglasno Poslovniku Skupštine objavljujem da Skupština konstatuje ostavku čime mu prestaje funkcija člana komisije", rekao je Bečić.

On je naveo i da ih je Dragutin Martinović, član Odbora Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti obavijestio da mu prestaje radni odnos po sili zakona 5. septembra 2021. jer navršava 67 godina života.

"Skupština konstatuje prestanak funkcije članu Odbora Dragutinu Martinoviću zbog prestanka radnog odnosa po sili zakona", kazao je Bečić.

Bonus video: