Preminuo direktor bjelopoljske Uprave javnih prihoda Veselin Merdović

"Veselin Merdović ostaće iznad svega upamćen kao nenametljiv čovjek neizmjernog poštenja i veliki stručnjak, koji je svoje znanje i rad, nikada se ne vodeći ličnim interesom, podredio dobrobiti društvene zajednice", kazali su iz Opštine Bijelo Polje

8846 pregleda 4 komentar(a)
Merdović, Foto: Opština Bijelo Polje
Merdović, Foto: Opština Bijelo Polje

Direktor Uprave javnih prihoda Opštine Bijelo Polje, Veselin Merdović, preminuo je danas u Bijelom Polju u 47. godini, saopšteno je iz te lokalne samouprave.

"Ekonomista po struci, Merdović je bio istaknuti društveno - politički radnik, a dugi niz godina radio je u bjelopoljskoj lokalnoj administraciji, gdje je veoma uspješno obavljao funkciju direktora Uprave javnih prihoda. Takođe, vršio je dužnost člana Savjeta MZ Rasovo i sa te pozicije davao veliki doprinos u infrastrukturnom razvoju rodnog sela Rastoke. Veselin Merdović ostaće iznad svega upamćen kao nenametljiv čovjek neizmjernog poštenja i veliki stručnjak, koji je svoje znanje i rad nikada se ne vodeći ličnim interesom podredio dobrobiti društvene zajednice", naveli su iz Opštine Bijelo Polje.

Komemoracija povodom smrti Merdovića biće održana u srijedu, 29. septembra u velikoj sali Centra za kulturu sa početkom u 10 časova.

Bonus video: