Begović i Kašćelan razgovarali o potencijalnoj saradnji

"Potrebna je ogromna količina posvećenosti, rada, ali i još više ljubavi i želje da stvorimo onu Crnu Goru koju i zaslužujemo, kazao je v.d. direktor Uprave za sport i mlade

2938 pregleda 0 komentar(a)
Begović i Kašćelan, Foto: Uprava za sport i mlade
Begović i Kašćelan, Foto: Uprava za sport i mlade

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade Marko Begović sa vršiteljkom dužnosti pomoćnice direktora Ksenijom Božović danas je u prostorijama Uprave ugostio gradonačelnika Cetinja Aleksandra Kašćelana i šefa kabineta Dejana Lučića, a povodom potencijalne buduće saradnje Uprave i Prijestonice Cetinje, u cilju dodatne podrške omladini i sportistima iz prijestonice.

"Kada sam rekao da imam namjeru da u Crnu Goru vratim omladinu i omogućim bolje uslove sportistima - to sam i mislio, te sam i krenuo u realizaciju istog. Međutim, početni korak ka rješavanju određenog problema, svakako da mora biti suštinsko poznavanje istog, te sam tim povodom i započeo razgovore sa predstavnicima mogućih partnera Uprave koji će nam, nadam se, izaći u susret da zajedno stvorimo bolju Crnu Goru za naše mlade ljude i naše sportiste. Dakle, potrebna je ogromna količina posvećenosti, rada, ali i još više ljubavi i želje da stvorimo onu Crnu Goru koju i zaslužujemo", kazao je Begović, kako je saopšteno iz Uprave za sport i mlade.

Bonus video: