Dobitnici u nagradnoj igri ,,Plaćaj i vozi Premium’’

Čestitamo srećnim dobitnicima

4607 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hipotekarna banka
Foto: Hipotekarna banka

U cilju obilježavanja deset uspješnih godina Premium programa i iskazivanja zahvalnosti svim njegovim korisnicima, Hipotekarna banka u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala je nagradnu igru za korisnike Premium Mastercard kartica pod nazivom „Plaćaj i vozi Premium”, koja je trajala od 10. septembra do 10. oktobra.

Izvlačenje dobitnika izvršeno je slučajnim izborom imena vlasnika Premium Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku, u televizijskom studiju. U bazi za izvlačenje našli su se svi klijenti, korisnici Premium Mastercard kartica Hipotekarne banke i Crnogorskog telekoma koji su u periodu od 10. septembra do 10. oktobra koristili Premium Mastercard karticu za plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu (odnosi se i na plaćanje na rate) ili za plaćanje putem interneta, uz uslov da je minimalni iznos transakcije/plaćanja bio 10 eura.

Atraktivnu glavnu nagradu, automobil Renault Captur, dobio je Vujisić Vasilije iz Podgorice.

Pored glavne nagrade, u bogatom nagradnom fondu našlo se i preko 150 nagrada/vaučera u vrijednosti od 100, 200 i 400 eura za trgovinu kod izabranih partnera: Crnogorskog Telekoma, OKOV-a, Tehnomax-a, radnjama firme SAMMS: Petit Bateau, Penny Black i Ermenegildo Zegna, Sport Vision-a, salona namještaja Namos Dajković, Tenero Fashion-a, Kids Land-a, BAR KOD shop-a, VOLI-a.

Spisak dobitnika svih nagrada/vaučera može se pogledati na web sajtu www.hipotekarnabanka.com i www.premiumprogram.me. Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem telefonskog broja ostavljenog za kontakt, a nagrade će moći preuzeti u Centrali Hipotekarne banke u Podgorici na Starom aerodromu (adresa: Josipa Broza Tita br. 67).

Čestitamo srećnim dobitnicima, ali i zahvaljujemo svim klijentima, korisnicima Premium programa i svim partnerima u najpopularnijem programu ove vrste u Crnoj Gori. Činjenica da je u program trenutno uključeno oko 40.000 korisnika, koji imaju mogućnost povoljne trgovine na 2.000 prodajnih mjesta kod 600 partnera, uz popuste do 30 odsto i mogućnost kupovine do 24 rate, uz izbor čak 2 od ponuđena 4 osiguranja, dodatno iskustvo koje nudi Mastercard platinum platforma, dovoljno govori u prilog istinske posvećenosti našim korisnicima.