Nikšić: Prikupili 20 jedinica krvi

Tokom prethodne dvije akcije prikupljeno je oko 100 jedinica krvi, a učestvovali su u akcijama koje je organizovao Crveni krst Nikšić

4668 pregleda 41 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Fap mašina
Foto: Fap mašina

Tokom treće samostalne akcije Društva dobrovoljnih davalaca krvi „Fap mašina“ iz Nikšića prikupljeno je 20 jedinica dragocjene tečnosti, a akciji se odazvalo blizu 30 dobrovoljnih davalaca.

Planirano je bilo da akcija bude održana na stadionu Željezare, ali zbog loših vremenskih uslova akciju nijesu uspjeli da realizuju na, kako rekoše, domaćem terenu, već u Sportskom centru.

Tokom prethodne dvije akcije prikupljeno je oko 100 jedinica krvi, a učestvovali su u akcijama koje je organizovao Crveni krst Nikšić.

Udruženje su prije godinu osnovali simpatizeri FK „Čelik“ iz želje da nastave tradiciju dobrovoljnog davanja krvi koju su navijači započeli prije 11 godina.

Grafitom na Domu revolucije, uz koji stoji poruka „Budi i ti nečiji heroj, daruj krv“, ali i odrednica da se na 290 metara udaljenosti nalazi Odjeljenje za transfuziju krvi, obilježili su godišnjicu postojanja.

Bonus video: