THE CAPITAL PLAZA

Otkrijte novi trend na tržištu nekretnina – OFFICETEL

Officetel apartmani se uglavnom nalaze na izuzetno traženim i centralizovanim lokacijama, čime se ispunjavaju sve potrebe poslovanja, olakšava kretanje i pojednostavljuje pristup partnerima/kupcima.

16983 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Officetel
Foto: Officetel

Tržište nekretnina nedavno je predstavilo novi trend pod nazivom OFFICETEL. Ovaj tip apartmana izazvao je veliko interesovanje u javnosti upravo zbog svih vrijednosti, prednosti, kao i benefita koje donosi.

Officetel je višenamjenski apartman koji uključuje rezidencijalne i poslovne jedinice, sve u jednom.

Jednostavno rečeno, u pitanju je višenamjenski kancelarijski model, dizajniran i opremljen da služi kao kancelarija i prostor za stanovanje. Sa svojim prednostima kompaktnosti, multifunkcionalnosti i uštede, ovaj tip kancelarije favorizuju mnoge firme i kupci, naročito manje i start up kompanije, te freelancer-i.

Officetel
foto: Officetel

Životom u officetel-u, možete uživati u njegovoj 2 u 1 funkcionalnosti, što je znatna ušteda. Zakupac na adresi zvanično registrovanog apartmana može prijaviti i svoju poslovnu adresu. Na raspolaganju je poseban ulaz sa predvorjem i liftom, što je pogodnost za kompanije. Takođe, postoji i recepcija na kojoj kompanija ima mogućnost da postavi svoj naziv.

Officetel apartmani se uglavnom nalaze na izuzetno traženim i centralizovanim lokacijama, čime se ispunjavaju sve potrebe poslovanja, olakšava kretanje i pojednostavljuje pristup partnerima/kupcima.

Officetel
foto: Officetel

The Capital Plaza kao savršen primjer multifunkcionalnog kompleksa zadovoljava sve potrebe profesionalnog i porodičnog života. Ovaj ultra moderan građevinski kompleks sadrži luksuzne apartmane, Offficetel, kancelarije, kafiće, restorane, ekskluzivne butike, teretanu, podzemni parking, savremeni sistem upravljanja objektom, bezbjednosne sisteme i sisteme informacione tehnologije (IT), kao i mnoge druge pogodnosti.

Officetel
foto: Officetel

Brojne su ključne karakteristike The Capital Plaza Officetel-a: smješteni u središtu poslovnog jezgra, offficetel apartmani su veličine od 76 do 306m², moderne i premijum završne obrade, uz Pametnu tehnologiju, opremljenost u skladu sa najvišim standardima, brzi Wi-Fi, parking mjesta, recepciju, brze liftove, te fizičko i tehničko obezbjeđenje 24/7.

Prednosti Officetel-a su:

Ušteda vremena odlaska na posao

Povećana efikasnost života

Maksimalna ušteda troškova

Zakonska registracija apartmana kao vašeg radnog mjesta

Počnite uživati u prednostima Officetel-a u u Podgorici.

www.thecapitalplaza.me

+382 20 234 077

sales@thecapitalplaza.me