Dom zdravlja Kotor: Završena sanacija krovnih kontrukcija na objektu u Dobroti i zgradi u Risnu

"Radovi na krovovima oba objekta, površine 120, odnosno 125 kvadrata, obuhvatili su skidanje postojeće i izradu nove hidroizolacije ravnog krovišta, sa svim potrebnim elmentima, zatim opravku metalnih opšivaka, slivnika i oluka na kosom krovu i zamjenu oštećenih crijepova"

2653 pregleda 0 komentar(a)
Dom zdravlja Kotor, Foto: Dom zdravlja Kotor
Dom zdravlja Kotor, Foto: Dom zdravlja Kotor

Dom zdravlja Kotor saopštio je danas da je završio kompletnu sanaciju krovne kontrukcije na glavnom objektu ustanove u Dobroti, kao i na zgradi zdravstvene stanice u Risnu.

"Radovi na krovovima oba objekta, površine 120, odnosno 125 kvadrata, obuhvatili su skidanje postojeće i izradu nove hidroizolacije ravnog krovišta, sa svim potrebnim elmentima, zatim opravku metalnih opšivaka, slivnika i oluka na kosom krovu i zamjenu oštećenih crijepova", ističe se u saopštenju Doma zdravlja Kotor.

Oni su dodali da je ukupna vrijednost radova bila gotovo 15.000 eura, te da je taj novac iz sopstvenih sredstava obezbijedio Dom zdravlja Kotor.

"Ovo je nastavak kontinuiranih aktivnosti, koje Dom zdravlja Kotor sprovodi u cilju osavremenjavanja ustanove i obezbjeđivanja kvalitenijih uslova za rad zaposlenih i tretman pacijenata", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: