Spajić: Vuković mogao kupiti bar 10 autobusa za novac uložen u TV propagandu

Ministar je kazao da gradonačelnik Podgorice "svoju višegodišnju nesposobnost" pokušava prebaciti na druge

26825 pregleda 108 komentar(a)
Spajić, Foto: Savo Prelević
Spajić, Foto: Savo Prelević

Da su gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću građani bili prioritet, za novac uložen u Gradsku televiziju, koja služi isključivo propagandi Demokratske partije socijalista (DPS), mogao je kupiti najmanje deset novih autobusa, kazao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Vuković je na današnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada nazvao Spajića glavnim krivcem što na ulicama Podgorice do kraja godine neće biti novih autobusa. Ocijenio je da Spajić nema vremena da se bavi problemima običnih građana zbog "osnivanja partije".

"Dok nova vlast ispravlja sve što je DPS iskrivio i vraća stare pozajmice DPS i koalicionih partnera, koje im samo nijesu išle na rast standarda građana, odlazeći gradonačelnik Podgorice svoju višegodišnju nesposobnost pokušava da prebaci na druge."

"Vjerujem da su stranačke kolege i njihov vrhovni vođa baš zadovoljni što je gradonačelnik Podgorice uložio najmanje 2,6 miliona eura građana Podgorice u 'Gradsku TV', koja služi isključivo propagandi DPS. Da su mu građani Podgorice bili prioritet, Vuković je za te pare mogao kupiti bar 10 novih autobusa", naveo je Spajić na Tviteru.

Bonus video: