"Budi human": 20. novembra trka "Trčimo za drugare koji ne mogu"

Iz fondacije "Budi human" su kazali da kako je humanitarni karakter trke u prvom planu, roditelji će prijavljivati svoje dijete slanjem pet (5) SMS poruka sa sadržajem 1 na 14543

5030 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Fondacija "Budi human" saopštila je danas da će se 20. novembra u 11 sati Podgorici održati humanitarna trka pod sloganom "Trčimo za drugare koji ne mogu".

Oni su rekli da će se trka održati u saradnji sa "Podgorica Millenium run".

"Najdivniji aspekt ove trke jeste to što će upravo djeca do 18 godina trčati za sve mališane, njihove drugare, kojima je potrebna pomoć i koji se bore sa teškim zdravstvenim izazovima", poručili su iz Fondacije "Budi human".

Oni su kazali da kako je humanitarni karakter trke u prvom planu, roditelji će prijavljivati svoje dijete slanjem pet (5) SMS poruka sa sadržajem 1 na 14543.

Budi human
foto: Budi human

"Na taj način su donacijom od pet eura za Opšti račun Fondacije 'Budi human' uspješno prijavili jedno dijete. Preuzimanje startnog broja će biti organizovano u hotelu Hilton u petak 19. novembra od 12 časova i na dan trke na mostu Milenijum od 10 časova. Prilikom preuzimanja startnog broja potrebno je pokazati sadržaj poslatih poruka. Djeca će nakon prolaska kroz cilj dobiti učesničku medalju i slatki poklon sponzora", objasnili su iz organizacije "Podgorica Millenium Run".

Oni su kazali da će djeca biti podijeljena u tri starosne kategorije sa tri različita starta, i to:

11:00h - djeca od 0 do 5 godina trče 200m (uz mogućnost prisustva roditelja i kolica na stazi)

11:15h - djeca od 6 do 12 godina trče 500m

11:30h - djeca od 13 do 18 godina trče 800m

"Ukoliko želite da pomognete u promociji ovog humanitarnog događaja, preuzmite sliku za story sa ovog linka https://www.podgorica.run/s/Story-Budi-Human.png i podijelite. Na ovoj humanitarnoj trci neće biti organizovano mjerenje vremena i proglašavanja pobjednika, već ćemo svi biti ujedinjeni u istom cilju – pobjedi naših mališana koji se bore za svoje zdravlje", piše u saopštenju Fondacije "Budi human".

Više informacija možete pronaći OVDJE

Bonus video: