Šansa za pripravnike u Luštici Bay: Više od 40 radnih mjesta u najpoželjnijem poslovnom ambijentu!

Kompanije Luštica Development i Hotel The Chedi Luštica Bay su poslodavci kod kojih nakon prvih praktičnih radnih iskustava stičes šansu za postaneš dio tima dugoročno

20342 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luštica Bay
Foto: Luštica Bay

Da li ste se već prijavili za neku od 40 radnih pozicija za pripravnike u Luštici Bay? Ako ste upravo završili studije, posvećeni ste, odgovorni, govorite više stranih jezika i želite da budete ponosni na svoje radno mjesto, pogledajte koje radne pozicije su otvorene baš za pripravnike u Luštici Development i hotelu The Chedi.

Sa razvojem Luštice Bay, najvećeg rezidencijalno-turističkog kompleksa u jugoistočnoj Evropi, Luštica Development AD i Hotel The Chedi Luštica Bay proširuju svoj tim u gotovo svim segmentima poslovanja i nude šansu mladim diplomcima da prve profesionalne korake naprave u jednom od najperspektivnijih projekata.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Pozicije su otvorene za sve pripravnike bez radnog iskustva u sektorima ljudskih resursa, finansija i prava, prodaje, marine, industrije dogadjaja, IT, marketinga, planiranja i dizajna projekta, kao i u svim hotelskim segmentima: hrana i piće, recepcija, domaćinstvo i ostalo.

Luštica Development i hotel The Chedi Lustica Bay su poslodavci kod kojih nakon prvih praktičnih radnih iskustava stičes šansu za postaneš dio tima dugoročno!

Kompanija pripravnicima nudi stimulativne uslove rada, obezbijeđen smještaj i priliku za nastavak rada na velikom i značajnom razvojnom projektu.

“Naša praksa je da mladi obrazovani ljudi koji se pokažu kao timski igrači, motivisani za rad i sticanje daljeg iskustva, dobiju priliku da ostanu sa nama dugoročno. Do sada su se kroz program u Luštici Bay stručno osposobljavala 24 diplomca od kojih je čak dvije trećine dobilo priliku da nastavi da razvija svoju karijeru u kompaniji i svi su i dalje sa nama. Sa zadovoljstvom dočekujemo i četvrtu generacija pripravnika!”, ističe Antonia Kelava, HR menadžerka na projektu Luštica Bay.

Prijave za ovaj program omogućene su na službenom sajtu E-uprava a dodatne informacije o pripravničkom programu u okviru projekta Luštica Bay mogu se dobiti upitom na i-mejl adrese:

Za Lušticu Development na career@lusticadevelopment.com,

za hotel The Chedi na careers@chedilusticabay.com.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Želimo da steknemo povjerenje potencijalnih pripravnika, da razgovaramo sa svim zainteresovanim kandidatima prije ovako važne životne odluke - gdje žele da naprave svoje prve profesionalne korake.

Uz to, pratimo potencijale mladih kolega, njihove želje, ambicije, talente, i investiramo u njih – znanje je najveći kapital svakog mladog čovjeka. Postignuća i uspjesi Luštice Bay zapravo i jesu rezultat njenog sjajnog tima. Budi i ti dio internacionalnog tima profesionalaca u svim oblastima koji zalaganjem i posvećenošću svakodnevno pomjeraju granice !