Podgorica: Most Milenijum zatvoren za saobraćaj

Iz Glavnog grada Podgorica je saopšteno će linije 1B, 10, 10A saobraćati Bulevarom Stanka Dragojevića, mostom Blaža Jovanovića, Bulevarom Jovana Tomaševića, i dalje uobičajnom trasom

5880 pregleda 0 komentar(a)
Most Milenijum, Foto: Shutterstock
Most Milenijum, Foto: Shutterstock

Most Milenijum u Podgorci biće zatvoren za saobraćaj od petka 19. novembra od 19 časova do nedelje 21. novembra do 22 časa zbog održavanja maratona "Podgorica Millennium Run".

Iz Glavnog grada Podgorica je saopšteno će linije 1B, 10, 10A saobraćati Bulevarom Stanka Dragojevića, mostom Blaža Jovanovića, Bulevarom Jovana Tomaševića, i dalje uobičajnom trasom.

"Nadalje, 20. novembra 2021. godine u periodu od 09.30h do 12.30h dio Bulevara Ivana Crnojevića će biti zatvoren za saobraćaj, pa će navedene linije biti usmjerene Ulicom Marka Miljanova, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, Bulevarom Jovana Tomaševića", kazali su iz Glavnog grada.

Oni su rekli da će u subotu, linije 1 i 62 saobraćati Ulicom Marka Miljanova i Ulicom Brastva i jedinstva i dalje uobičajnom trasom.

"Takođe, linije 6 i 6A saobraćaće preko Vezirovog mosta, Bulevarom Serdara Jola Piletića, Bulevarom Jovana Tomaševića, i dalje uobičajnim trasama. Ukazujemo da će gradski saobraćaj biti obustavljen u neđelju 21. novembra 2021. godine u periodu od 09.30h do 19.00h", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: