Joković: Pljevlja zaslužuju da se nastave započeti i otpočnu novi projekti koji će doprinijeti kvalitetu života

"Unapređenje administrativnih i ljudskih resursa, te posebno obraćanje pažnje na životnu sredinu, neophodno je za dinamičan napredak grada pod Golubinjom", kazao je Joković

4535 pregleda 7 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Pljevlja su se oduvijek ponosila slavnom antifašističkom tradicijom, te multietničkim i multikonfesionalnim skladom. Siguran sam da će stanovnici Pljevalja i u budućnosti graditi svoj zajednički život upravo na tim vrijednostima, kazao je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je čestitao 20. novembar, Dan opštine Pljevlja, svim građanima ovog grada.

"Pljevlja, bogata prirodnim resursima i ljepotama, industrijskim, energetskim, poljoprivrednim i turističkim potencijalima, zaslužuju da se nastave započeti i otpočnu novi projekti koji će doprinijeti poboljšanju kvaliteta života građana ove opštine. Unapređenje administrativnih i ljudskih resursa, te posebno obraćanje pažnje na životnu sredinu, neophodno je za dinamičan napredak grada pod Golubinjom", kazao je Joković.

Zaključio je da samo na ovaj način može doći do otvaranja novih radnih mjesta i unapređenja položaja Pljevljaka i Pljevljakinja, što je preduslov i sveukupnog razvoja Crne Gore.

Bonus video: