Milatović: Sa gnušanjem odbacujem navode Gradske televizije da sam ikada trgovao životima građana CG

"Da je DPS ikada mislio dalje od svog džepa, CG bi danas bila oaza blagostanja i mira, a ne siromašna i podijeljena država. Društveni i ekonomski preporod u CG je otpočeo i niko ga više ne može zaustaviti", naveo je ministar ekonomskog razvoja

26140 pregleda 67 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Sa gnušanjem odbacujem navode “TV DPS sa sjedištem u Podgorici” da sam ikada i na jednom mjestu trgovao životima građana Crne Gore, kazao je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

On je reagovao na današnje pitanje novinarke Gradske televizije upućeno predsjedniku Vlade Zdravku krivokapiću da li je tačno da je Milatović, u noći između 4. i 5. septembra, kazao da su velika većina pravoslavaca u Crnoj Gori vjernici Srpske pravoslavne crkve i da je "Vladi najvažnije da ima njihovu naklonost", te kazao “pa šta ako na Cetinju pogine 10 Crnogoraca”.

Povezani članci

22. Novembar 2021.

Premijer optužio Gradsku TV za govor mržnje

Milatović je na svom Tviter nalogu saopštio da su "uzalud svi jeftini trikovi i pokušaji diskreditovanja Vlade, i mene lično, koja konkretnim rezultatima na polju ekonomije, ali i najavljenim projektima kao što su "Evropa sad" i "CG odmah" stavlja građane na prvo mjesto"

"Da je DPS ikada mislio dalje od svog džepa, CG bi danas bila oaza blagostanja i mira, a ne siromašna i podijeljena država. Društveni i ekonomski preporod u CG je otpočeo i niko ga više ne može zaustaviti", naveo je ministar ekonomskog razvoja.

Bonus video: