KCCG: Ignjatoviću obezbijediti crnogorsko državljanstvo

On je do sada imao ugovor o radu na određeno vrijeme od 12 mjeseci, koji se, objašnjavaju u najvećoj zdravstvenoj ustanovi, “izdaje na osnovu boravišne vize sa dozvolom za rad u KC”

12050 pregleda 22 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Menadžment Kliničkog centra zatražio je od nadležnih organa da dječjem neurologu Petru Ignjatoviću obezbijede crnogorsko državljanstvo, kako bi mogao biti punopravni član kolektiva Instituta za bolesti djece, odnosno dobio ugovor o radu na neodređeno vrijeme, saznaju “Vijesti”.

Prema nezvaničnim informacijama, direktorka KC Ljiljana Radulović radi na mogućnosti da Ignjatoviću obezbijedi državljanstvo, jer, kako su kazali u toj ustanovi, “doktor je zainteresovan da trajno ostane u Institutu za bolesti djece”.

On je do sada imao ugovor o radu na određeno vrijeme od 12 mjeseci, koji se, objašnjavaju u najvećoj zdravstvenoj ustanovi, “izdaje na osnovu boravišne vize sa dozvolom za rad u KC”.

Na Odjeljenju dječje neurologije rade i doktorke Ljiljana Globarević, Nelica Ivanović Radović, koja je trenutno na bolovanju, kao i doktorka Željka Čvorović, po osnovu ugovoru o dopunskom radu.

Bonus video: