Opština Bijelo Polje: Obezbijeđena zimnica za porodice članova Udruženja "Oaza"

"Poseban osjećaj moramo imati za probleme sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom i njihovo rješavanje mora biti jedan od prioriteta za nas u lokalnoj upravi. Čuo sam i danas neke probleme za koje nisam znao, a koje mi možemo da uradimo u kratkom roku koji se tiču komunalnih problema ili problema sa prevozom za djecu koja idu u školu za šta ću ja lično da se potrudim da budu riješeni", poručio je Smolović

4446 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Opština Bijelo Polje
Sa sastanka, Foto: Opština Bijelo Polje

Nakon što je nedavno obezbijeđena podrška za roditelje djece koja su štićenici dnevnog centra "Tisa", Opština Bijelo Polje je obezbijedila zimnice i za porodice članova Udruženja "Oaza", saopšteno je danas iz Opštine Bijelo Polje.

U saopštenju se dodaje da je tim povodom organizovan sastanak sa članovima porodica u prostorijama Opštinskog odbora (OO) Crvenog krsta gdje je organizovana primopredaja paketa pomoći.

"Željeli smo da osjetite da kao zajednica mislimo na vas i da pored uobičajenih novogodišnjih poklona koje obezbjeđujemo za djecu u Tisi i Oazi, dobijete još jedan vid pomoći koje smo opredijelili za vas", kazao je predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović na sastanku sa roditeljima, koji je organizovan u prostorijama Crvenog krsta u Bijelom Polju.

Smolović je kazao da je u toku sa svim problemima sa kojima se osobe sa invaliditetom suočavaju i poručio da će se u narednom periodu raditi na dodatnom unapređenju uslova života OSI i njihovih porodica.

"Poseban osjećaj moramo imati za probleme sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom i njihovo rješavanje mora biti jedan od prioriteta za nas u lokalnoj upravi. Čuo sam i danas neke probleme za koje nisam znao, a koje mi možemo da uradimo u kratkom roku koji se tiču komunalnih problema ili problema sa prevozom za djecu koja idu u školu za šta ću ja lično da se potrudim da budu riješeni", poručio je Smolović.

U saopštenju se navodi da su "roditelji iskazali zahvalnost Opštini Bijelo Polje i Smoloviću na pažnji koju su i ovom prilikom iskazali prema njima i njihovoj djeci".

"Sastanku sa roditeljima Udruženja "Oaza" su prisustvovali sekretarka ovog udruženja Rasema Hekalo, direktor Dnevnog centra "Tisa" Ensad Omerović i koordinator Crvenog krsta Mašan Živković", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: