Prijem u SO Bar za male džiju džicu šampione

Ispred kluba, trener Boltić se zahvalio predsjedniku SO na prijemu i lijepim željama, ukazujući da uzorni kolektiv "Mornara" ima 13 državnih prvaka i četiri osvajača balkanskih medalja
2 komentar(a)
SO Bar, džiju džicu klub Mornar, Foto: Radomir Petrić
SO Bar, džiju džicu klub Mornar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 02.11.2017. 08:37h

Povodom serije izvanrednih rezultata koje njihovi mali borci postižu na međunarodnim takmičenjima širom regiona, predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković primio je delegaciju Džiju džicu kluba “Mornar”.

Novaković je trenerima Jovu Stojanoviću i Saši Boltiću, i njihovim šampionima i najboljim učenicima Eleni Stojanović, Andriji Goliću, Kristini Radosavović i Tari Karišik čestitao na dosadašnjim uspjesima i poželio im još više medalja na predstojećem međunarodnom takmičenju u Skoplju.

"Mladi takmičari svojim trudom, zalaganjem i rezultatima rade na promociji našeg grada na najbolji način i predstavljaju nove uzore svojoj generaciji. Čelnici Opštine Bar i dalje će pomagati i biti podrška ovom klubu, jer on to svojim sjajnim medaljama itekako zaslužuje"; poručio je Novaković gostima kojima je uručio knjige “Na dvije čarobne obale” i “Bar s druge strane ogledala”.

Ispred kluba, trener Boltić se zahvalio predsjedniku SO na prijemu i lijepim željama, ukazujući da ovaj uzorni kolektiv ima 13 državnih prvaka i četiri osvajača balkanskih medalja. Dugogodišnji trener Jovo Stojanović je istakao da oni ne uče djecu samo borilačkim vještinama, već da takmičenja koriste i da ih vode u obilazak i uče ih o znamenitostima gradova gdje se ta takmičenja održavaju, kulturi i tradiciji njihovih stanovnika.

Bonus video: