Đukanović: Uvjeren sam da Danilovgrad čeka blisko bolja budućnost

"Proslavljajući današnji praznik oslobođenja Danilovgrada, s pijetetom se odnosimo prema njegovim građanima koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu"

1813 pregleda 21 komentar(a)
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović poručio je danas da je "uvjeren da Danilovgrad čeka blisko bolja budućnost".

On je kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore uputio čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Proslavljajući današnji praznik oslobođenja Danilovgrada, s pijetetom se odnosimo prema njegovim građanima koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu. Njihova tadašnja žrtva i upaljena luča slobode, osvijetila nam je put do današnje moderne, nezavisne države, ugledne u međunarodnoj zajednici, članice NATO Saveza, kao i lidera u procesu pristupanja EU sa svim otvorenim pregovaračkim poglavljima", istakao je Đukanović.

On je rekao da su "Danilovgrad i njegova lokalna uprava, prepoznali razvojnu šansu grada i strateškom politikom privlačenja domaćih i stranih investitora uz kontinuitet unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, obezbijedili mogućnosti za kvalitetno poslovanje i život svima koji se opredijele za takav korak".

"Na temelju započetih i planiranih projekata usaglašenih sa strateškim aktivnostima koje smo od obnove nezavisnosti dugoročno usmjeravali na nivou cijele zemlje, uvjeren sam da Danilovgrad čeka blisko bolja budućnost", poručio je Đukanović

Bonus video: