Polaznik policijske akademije: Bilo je nepromišljeno, ukaljali smo ugled ustanove

"Htio bih da kažem da mi je žao, i da se na neki način kajem što sam učestovao u tome", kazao je Knežević

54825 pregleda 208 komentar(a)
Knežević, Foto: Printscreen YouTube
Knežević, Foto: Printscreen YouTube

Jedan od polaznika Policijske akademije u Danilovgradu Igor Knežević pokajao se zbog sinoćnjeg slavlja pobjede rukometne reprezentacije Srbije protiv Crne Gore, skandirajući "Oj Kosovo, Kosovo".

Knežević, koji je inače crnogorski reprezentativac u futsalu, kazao je za Televiziju Crne Gore da je svima koji su učestvovali u tome žao, te da se neće ponoviti.

"Htio bih da kažem da mi je žao, i da se na neki način kajem što sam učestovao u tome. Bilo je nepromišljeno. Ne znam u onom žaru, bilo je napeto. Htio bi da se izvinim svima što smo ukaljali ugled ustanove", rekao je Knežević.

Iz Policijske akademije su osudili ponašanje polaznika i kazali da će biti sankcionisani.

"Povodom dešavanja na Policijskoj akademiji i snimka koji je objavljen na pojedinim portalima, imamo potrebu da obavijestimo javnost da je Policijska akademija preduzela niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, u cilju rasvetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika. Obavještavamo javnost i građane Crne Gore da najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore i Srbije", piše u saopštenju.

Dodaje se da je rukovodstvo Akademije, istog trenutka nakon saznanja za događaj, identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

Bonus video: