Smolović: Nestručnim i neprofesionalnim odnosom rukovodstava ŽICG i ŽPCG najviše trpe građani

"Zaustavljanje željezničkog saobraćaja je i problematično zbog toga što vozom najviše putuju građani sa sjevera jer je to najjeftniji vid prevoza, a treba istaći da su vozovi zaustavljeni i za studente u ispitnom roku" kazao je Smolović

10046 pregleda 8 komentar(a)
Smolović, Foto: Jadrankla Ćetković
Smolović, Foto: Jadrankla Ćetković

Nestručnim i neprofesionalnim odnosom rukovodstava dva državna preduzeća - Željezničke infrastrukture Crne Gore (ŽICG) i Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) najviše trpe građani, saopštio je predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

On je to kazao povodom informacije da je obustavljen saobraćaj vozova broj 6103 u 9:38 sati iz Bijelog Polja za Bar i voza broj 6102 u 15:30 sati iz Bara za Bijelo Polje.

"Zaustavljanje željezničkog saobraćaja je i problematično zbog toga što vozom najviše putuju građani sa sjevera jer je to najjeftniji vid prevoza, a treba istaći da su vozovi zaustavljeni i za studente u ispitnom roku" kazao je Smolović "Vijestima".

On je poručio da će uputiti zvaničan protest ŽPCG i ŽICG kao i resornom Ministarstvu kapitalnih investicija.

"Uputiću oštar protest Željeznici, Ministarstvu kapitalnih investicija nadležnom za saobraćaj i Vladi. Ovo je udar na osnovne životne potrebe građana Bijelog Polja i sjevera. Ovo je nastavak neprimjerenog odnosa prema sjeveru države", rekao je Smolović.

Bonus video: