Petković: Da nas spajaju evropske vrijednosti

“Treba da nas spajaju istinske evropske vrijednosti, a zaista postoje uslovi da se naša saradnja odvija na više polja. Tu prije svega mislim na turizam, sport i kulturu. Želja nas u Tivtu je da na ovdašnjem tržištu predstavimo turističku ponudu našeg grada u susret nadolazećoj sezoni.” – naglasio je Petković i Ilića pozvao u uzvratnu posjetu Tivtu, što je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio

2644 pregleda 2 komentar(a)
Petković sa domaćinima u Banja Luci, Foto: Opština Tivat
Petković sa domaćinima u Banja Luci, Foto: Opština Tivat

U sklopu radne posjete Banja Luci, predsjednik Skupštine Opštine Tivat dr Andrija Petković (Bokeški Forum) posjetio je danas Skupštinu tog grada.

Njegov domaćin bio je predsjednik Skupštine grada Banja Luke Mladen Ilić.

“Zadovoljstvo mi je da sam u prilici da Vas pozdravim. Naročito što dolazite iz Tivta, grada sa kojim imamo dugoročno dobre odnose, a kojeg moji sugrađani, zahvaljujući sezonskoj avio liniji Banja Luka – Tivat iz godine u godinu tokom ljetnjih mjeseci posjećuju u sve većem broju. Mislim da je ovo nastavak dobre saradnje koju ćemo produbiti na više nivoa.”– rekao je tom prilikom Ilić.

Predsjednik tivatskog parlamenta Andrija Petković zahvalio je na pozivu i istakao da je svjestan regionalnog značaja Banja Luke.

“Treba da nas spajaju istinske evropske vrijednosti, a zaista postoje uslovi da se naša saradnja odvija na više polja. Tu prije svega mislim na turizam, sport i kulturu. Želja nas u Tivtu je da na ovdašnjem tržištu predstavimo turističku ponudu našeg grada u susret nadolazećoj sezoni.” – naglasio je Petković i Ilića pozvao u uzvratnu posjetu Tivtu, što je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio.

U sklopu posjete Banja Luci Petković će u sjutra održati predavanje na Fakultetu političkih nauka na temu ”Evropski regionalizam i lokalna samouprava”.

Bonus video: