Opština Kotor ustupa zemljište za izgradnju 180 stambenih jedinica

"Opština je na osnovu parametara iz PUP-a odradila idejnu skicu datih lokacija na osnovu koje predstavnici sindikata mogu odraditi jedinstveno idejno rješenje nakon čega će se pristupiti izradi glavnog projekta i njegovoj finalizaciji"

4731 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Opština Kotor
Foto: Opština Kotor

Na sastanku radne grupe koju čine predstavnici Opštine Kotor i sindikalnih organizacija zdravstva, prosvjete i kulture dogovoreno je da se nakon izrade jedinstvenog idejnog rješenja krene u dalji postupak realizacije projekta stanogradnje.

"Opština je na osnovu parametara iz PUP-a odradila idejnu skicu datih lokacija na osnovu koje predstavnici sindikata mogu odraditi jedinstveno idejno rješenje nakon čega će se pristupiti izradi glavnog projekta i njegovoj finalizaciji. Opština Kotor će ustupiti zemljište za izgradnju 180 stambenih jedinica u cilju rješavanja egzistencijalnih potreba više desetina zaposlenih u javnom sektoru – (članova sindikata). Osim ustupanja parcela Opština će i komunalno opremiti zemljište", navodi se u saopštenju Kabinet predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića

Bonus video: