Popović: Podgorica kao generator napretka, najvažnija tačka države i ogledalo njenog budućeg puta i razvoja

"Glavni grad ima potencijal da bude i dalje lokomotiva koja će vući sve naprijed i podsticati razvoj i drugih područija države u najboljem interesu svih građana i građanki"

2298 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Liberalna partija
Foto: Liberalna partija

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitala je 19. decembar, Dan Grada Podgorice, građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima u loklanom parlamentu

"Dan oslobođenja Podgorice podsjeća nas na slavnu prošlost koju ovaj grad, na raskršću različitih civilizacija i kultura, baštini i danas uz slavnu tradiciju slobode i borbe za čast i pravo građana bez obzira na sve različitosti koje je Podgorica uvijek prihvatala kao najljepši ukras. Podgorica kao generator napretka, ekonomskog, privrednog i društvenog, i danas je najvažnija tačka savremene države i ogledalo njenog budućeg puta i razvoja", naveo je Popović u čestitki.

Dodaje da je Podgorica danas grad u kojem ima mjesta za sve i koji okuplja progresivne ljude, mlade ljude i ljude sa svih krajeva svijeta.

"Iste šanse su garantovane svima u ovome gradu a prilika za uspjeh svih ljudi u njemu jasno je nešto što privlači i mlade ljude i preduzetnike i investitore i strance u ovaj grad i čini kvalitet života građana stalno boljim a standard života većim. Glavni grad ima potencijal da bude i dalje lokomotiva koja će vući sve naprijed i podsticati razvoj i drugih područija države u najboljem interesu svih građana i građanki", zaključio je Popović.

Bonus video: