Krivokapić: Prostorni plan mora predvidjeti intenzivan i održiv saobraćajni, energetski i infrastrukturni razvoj

"Tokom diskusije zaključeno je da se dosadašnji proces izrade Prostornog plana Crne Gore odvija zadovoljavajućom dinamikom..."

2991 pregleda 3 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: Vlada Crne Gore
Sa sjednice, Foto: Vlada Crne Gore

Prostorni plan mora predvidjeti intenzivan i održiv saobraćajni, energetski i infrastrukturni razvoj Crne Gore, te je od izrazite važnosti poštovanje rokova za njegov završetak, saopštio je predsjednik Vlade i predsjednik Savjeta za praćenje izrade Prostornog plana Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

Iz Vlade je saopšteno da je Savjet za praćenje izrade Prostornog plana Crne Gore održao danas, 20. sjednicu kojom je predsjedavao Krivokapić.

"Savjet za praćenje izrade Prostornog plana Crne Gore razmotrio je i usvojio Informaciju o realizovanim aktivnostima povodom izrade Prostornog plana Crne Gore, koju je dostavila rukovoditeljka izrade Prostornog plana. Tokom diskusije zaključeno je da se dosadašnji proces izrade Prostornog plana Crne Gore odvija zadovoljavajućom dinamikom te da je potrebno dodatno intenzivirati dinamiku izrade i posvetiti pažnju uključenju svih prioritetnih projekata koji su definisani strateškim dokumentima, što će stvoriti pretpostavke za dinamičniji, inkluzivniji i održiviji razvoj Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Bonus video: