Cungu otvara veliki centar u Podgorici

Čak 30.000 artikala, moderan i funkcionalan uređen prodajni prostor od 2.500 m2 sa velikim parkingom.

29616 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cungu
Foto: Cungu

Dugoočekivani Cungu centar otvara svoja vrata 23. Decembra u Podgorici, na adresi 8.Mart, na Zabjelu.

Podgoričani će imati priliku da uživaju u velikom atraktivnom prostoru sa najsavremenijim konceptom prodaje i izložbom robe.

U novom Cungu centru u Podgorici kupcima nudimo čak 30.000 artikala, moderan i funkcionalan uređen prodajni prostor od 2.500 m2 sa velikim parkingom.

Svečano otvaranje je zakazano 23. Decembra sa početkom u 11 h. Povodom otvaranja, kupce očekuje 15 % popusta na kompletan asortiman od 23. do 25. Decembra.

Pripremljena je i specijalna akcija koja važi samo za novi centar u Podgorici koju možete pogledati na linku: https://www.cungu.com/specijalna-akcija-u-podgorici/

Na dan otvaranja prvih 200 kupaca dobijaju poklon iznenađenja dok svaki 50. kupac dobija mikser sa posudom. Cungu je u Crnoj Gori već prepoznatljiv po velikom izboru artikala za uređenje doma, kuhinje, tekstila, pokućstva, malih kućnih aparata, rasvjete, galanterije, fitnes programa, kao i velikog broj artikala za ugostiteljstvo, i sve to uz cijene koje su prilagođene kupovnoj moći.

„Sa novim konceptom velikih prodavnica i uređenijim prodajnim prostorima smo počeli prethodnih godina u Budvi, Radanovićima, Ulcinju i Bjelom Polju, gdje su rezultati nadmašili naša očekivanja, što nam je dalo vjetar u leđa da nastavimo sa istim konceptom i u Podgorici otvorimo najveći Cungu Centar. Nakon otvaranja centra u Podgorici imamo ambiciozne planove za 2022. i 2023. godinu gdje ćemo pažnju usmjeriti na Baru, Herceg Novom, Nikšiću i Beranama“ saopštili su iz kompanije.