Bralić: Podnijeću krivičnu prijava protiv Barjaktarevića zbog obmanjivanja javnosti

"Dalju medijsku polemiku neću da vodim sa njim"

4833 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vlasnik drvoprerađivačkog preduzeća Timber King Montenegro iz Rožaja Jasmin Bralić, jedan od nezadovoljnih drvoprerađivača uslovima pod kojima Uprava za šume daje šume na korišćenje, odbacio je sve tvrdnje koje je na njegov račun iznio predsjednik Saveza drvoprerađivača Crne Gore Esad Barjaktarević u današnjem reagovanju.

Bralić je u svom kratkom reagovanju dostavljenom Vijestima kazao da je angažovao advokata i da će podnijeti tužbu protiv Barjaktarevića.

„Podnijeću krivičnu prijavu protiv Esad Barjaktarevića zbog obmanjivanja crnogorske javnosti i iznošenje laži na moj račun. Dalju medijsku polemiku neću da vodim sa njim. Vidimo se na sudu“, naveo je Bralić u reagovanju.

U današnjem reagovanju Barjaktarević je optužio Bralića za nezakonito poslovanje, izvoz oblovine, smanjivanje vrijednosti faktura, utaju poreza, lažiranju ponuda prikazivanjem finalne proizvodnje.

“Svega onoga što mu je neko "opraštao“ i davao mu koncesije za petinu tržišne cijene. Međutim, u stilu manipulatora, isti navodi da su naši pogoni registrovani na fizička lica, da izbjegavamo inspekcije a istu družinu sami ministar prozove za lopovluk, ali rođak inspektor ne kontroliše”, navodi Barjaktarević.

Bonus video: