Škatarići nagradili sve članove kluba

"To je uvod u sportski život, cilj nam je i da ta djeca nastave bavljenje sportom, ali nam je najvažnije druženje i motorika"

13360 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Porodica nedavno preminulog osnivača škole fudbala "Dinamo" i novinara Gorana Škatarića nagradila je novogodišnjim paketićima sve članove kluba, ali i njihovu braću i sestre.

Trener "Dinama" Nikola Joković zahvalio je porodici na predivnom gestu prema klubu i djeci. On je pojasnio da klub broji 50 članova, a da imaju i školicu fudbala za djecu uzrasta od tri do pet godina, koja treniraju samo vikendom i za njih je sve besplatno. Školica broji oko desetak članova.

"To je uvod u sportski život, cilj nam je i da ta djeca nastave bavljenje sportom, ali nam je najvažnije druženje i motorika. Porodica Škatarić je obezbijedila poklone za njih, kao i za braću i sestre svih članova. Ovo djeci znači mnogo", poručio je Joković.

Stefan Škatarić, Goranov sin, saopštio je da su se okupili da sumiraju rezultate ostvarene ove godine i da je donacija članovima kluba način da se zahvale zbog toga.

"Djeci su uručeni novogodišnji paketići za postignute rezultate, a oni ne bi bili mogući da nije bilo vlasnika kluba i njihovog trenera, a mog pokojnog oca Gorana Škatarića", rekao je Škatarić.

Roditelj Marko Brnović kazao je da je fudbalski klub "Dinamo" najmlađi u Crnoj Gori i da je zadovoljan treninzima, te da je pokojni Škatarić mnogo radio sa djecom.

On je rekao da je njegov sin dobio stipendiju kluba i da je izuzetno zahvalan porodici Škatarić na radu, trudu i organizaciji kluba.

Bonus video: