Otvorena zdravstvena jedinica u Donjoj Gorici, završena adaptacija i renoviranje

Iz Doma zdravlja kazali da građani, u skladu sa planom renoviranja i adaptacije zdravstvenih objekata, mogu očekivati još unaprjeđenja u infrastrukturnom kapacitetu i sistemu rada

4925 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Dom zdravlja Podgorica
Foto: Dom zdravlja Podgorica

Zdravstveni objekat u Donjoj Gorici, koji je prije nekoliko mjeseci bio zatvoren po nalogu sanitarne inspekcije, od jutros je u funkciji.

"Građani Donje Gorice, koji su privremeno morali da budu premješteni u objekat Gornja Gorica, nakon adaptacije i renoviranja, kao što smo i najavili prije nekoliko dana, od jutros mogu da svoju zdravstvenu zaštitu ostvare u renoviranom objektu", saopštili su iz Doma zdravlja Podgorica.

Zdravstveni objekat u Donjoj Gorici
foto: Dom zdravlja Podgorica

Iz te ustanove su kazali da građani, u skladu sa planom renoviranja i adaptacije zdravstvenih objekata na teritoriji Podgorice, u narednom periodu mogu očekivati još unaprjeđenja u infrastrukturnom kapacitetu, ali i u sistemu rada.

Zdravstveni objekat u Donjoj Gorici
foto: Dom zdravlja Podgorica

"Dom zdravlja Podgorica osluškuje potrebe građana Glavnog grada i u svakom segmentu nastoji da svojim sugrađanima ponudi najbolju zdravstvenu zaštitu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: