Izabran najljepši novogodišnji izlog u Nikšiću

Ovogodišnjoj akciji, koju je TO prvi put pokrenula 2020. godine, odazvalo oko 50 učesnika, što predstavlja pomak u odnosu na prošlu godinu, saopštili su organizatori. Podsjetili su da je prva akcija, 2020. godine, više nego pozitivno prihvaćena od strane građana koji su se aktivno uključili i na taj način doprinijeli ukrašavanju grada i prazničnoj atmosferi

9844 pregleda 1 komentar(a)
Pobjednici konkursa, Foto: Turistička organizacija Nikšić
Pobjednici konkursa, Foto: Turistička organizacija Nikšić

Najljepši novogodišnji izlog u Nikšiću je, prema ocjeni stručnog žirija, izlog butika „U&D story“, a vlasniku je pripala novčana nagrada u iznosu od 150 eura. Drugu nagradu i stotinu eura osvojio je vlasnik radnje „Leandro“, dok je treće mjesto i 50 eura pripalo vlasniku cvjećare „Kristina“.

Oni su pobjedili na konkursu koji je organizovala lokalna Turistička organizacija (TO) pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“, a nagrade im je uručio predsjednik Opštine, Marko Kovačević. Pored novčane nagrade, dobili su zahvalnice i suvenir Nikšića.

„Predsjednik je istakao da mu je drago što je akcija uspjela i da su mnogi preduzetnici učestvovali u uljepšavanju našeg grada i na taj način dali veliki doprinos da sugrađani i vizuelno u ljepšem ugođaju dočekaju praznike“, navodi se u saopštenju za javnost.

Ovogodišnjoj akciji, koju je TO prvi put pokrenula 2020. godine, odazvalo oko 50 učesnika, što predstavlja pomak u odnosu na prošlu godinu, saopštili su organizatori. Podsjetili su da je prva akcija, 2020. godine, više nego pozitivno prihvaćena od strane građana koji su se aktivno uključili i na taj način doprinijeli ukrašavanju grada i prazničnoj atmosferi.

TO se zahvalila i brojnim sugrađanima koji šalju svoje fotografije i ustupaju ih na korišćenje, a među njima najaktivniji su bili Srđan Kostić, Ivan Glušica i Novak Koprivica, koji su od Turističke organizacije dobili zahvalnice i suvenir grada, koje je uručio predsjednik Opštine.

„Raduje nas da zaista veliki broj sugrađana prepoznaje značaj akcije 'Novogodišnja čarolija u izlogu' tako da ćemo sa velikim zadovoljstvom zajednički nastaviti sa organizacijom i razvijanjem ove akcije u narednim godinama, na radost svih sugrađana i za što ljepši Nikšić“, poručili su iz Turističke organizacije Nikšić.

Bonus video: