Kako do stana u Podgorici?

Lakše nego što mislite…

49637 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Dobro vam je poznat osjećaj kada početkom mjeseca morate da platite kiriju za stan i kako se svakog puta sve teže i teže odvajate od vašeg novca.

Svi smo barem jednom u životu bili na toj prekretnici kada smo po ko zna koji put obećali sebi da ćemo ovog mjeseca pronaći vremena i krenuti u potragu za najpovoljnijom ratom za kredit.

A kada se napokon odlučite za taj korak sačeka vas sledeće: ponude banaka koje su često zbunjujuće, terminologija je nejasna, slova postaju sve sitnija a čekanje na odobrenje kredita nekada nema kraja. I tako redom od banke do banke u nadi da će jedna od njih dati ponudu koja se ne odbija.

A ukoliko ne želite da trošite svoje vreme i novac na beskonačnu potragu možda imamo rešenje za vas… Jedan tiket vas dijeli od vašeg novog doma!

Prva sportska kladionica u Crnoj Gori – SBbet, ove godine proslavlja jubilej od 25 godina poslovanja i tom prilikom je za svoje igrače pripremila najveće takmičenje do sada sa glavnom nagradom – Stanom u Podgorici!

"Stan u Podgorici osvoji jer SBbet 25 godina broji“ – veliko takmičenje gdje ćemo 01. juna srećnom igraću pokloniti ovu vrijednu nagradu!

Pravila ne mogu biti jednostavnija: Najveća kvota uz jedan promašen par ti donosi stan na dar!

U takmičenju učestvuju svi učesnici koji su tikete za klađenje uplatili na SBbet uplatnim mjestima ili su odigrali tiket putem interneta na stranici www.sbbet.me.

Ukoliko želite da vaš tiket uplatite online u samo par koraka izvršite registraciju koju možete obaviti OVDJE.

Ovu godinu dočekajte u novom domu!

SBbet, tvoj siguran fiks od 1997. godine.