Unaprjeđivanje saradnje institucija u cilju očuvanja vrijednosti NPCG

"Ispred svih institucija iskazana je spremnost i ovorenost ka intenzivnijoj saradnji, kao i dobra volja da se doprinese unapređivanju upravljanja i funkcionisanja zaštićenim područjima", saopšteno je iz Nacionalnih parkova

1937 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: NPCG
Sa sastanka, Foto: NPCG

Sastanak sa predstavnicima institucija u okviru sistema zaštite prirode i životne sredine održan je danas u Upravi Nacionalnih parkova Crne Gore (NPCG) a na njemu je, kako je saopšteno iz NPCG, iskazana spremnost za unaprjeđivanje međusobne saradnje.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Upravnog odbora NPCG Nebojša Popović i direktor NPCG Aleksandar Bulatović, direktor Direktorata za ekologiju resornog ministarstva Dušan Bugarin, direktor Agencije za zaštitu životne sredine Milan Gazdić i izvršni direktor Eko fonda Draško Boljević.

Teme sastanka bile su unaprjeđivanje saradnje između institucija i potencijalni zajednički projekti, kao i aktivnosti za njihovo ostvarenje.

"Ispred svih institucija iskazana je spremnost i ovorenost ka intenzivnijoj saradnji, kao i dobra volja da se doprinese unapređivanju upravljanja i funkcionisanja zaštićenim područjima", saopšteno je iz NPCG.

Bonus video: