prvi teniser svijeta sjutra u 10 časova na sastanku i ceremoniji

Đoković sa Carevićem sjutra na uručenju priznanja počasnog građanina Budve

"Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svijetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svijesti za unapređenje vrijednosti demokratskog društva"

8467 pregleda 33 reakcija 34 komentar(a)
Zgrada opštine Budva, Foto: TV Vijesti
Zgrada opštine Budva, Foto: TV Vijesti

Prvi teniser svijeta Novak Đoković sjutra će u 10 časova boraviti u zvaničnoj posjeti predsjedniku opštine Budva Marku Careviću kada će mu biti uručeno priznanje počasnog građanina Opštine Budva.

To je saopšteno iz PR službe Opštine Budva.

"Skupština Opštine Budva je tokom 2018. godine donijela odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma . Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svijetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svijesti za unapređenje vrijednosti demokratskog društva", poručili su u saopštenju.

Nakon sastanka koji će biti upriličen ovim povodom, kako navode, u sali SO Budva biće upriličena ceremonija svečanog uručenja "najvećeg priznanja Opštine Budva".