Opština Budva donirala Andrijevici vatrogasno vozilo, Careviću uručena ikona

"Ništa ovo nije spektakularno, ovo je jedan znak pažnje za sve vas ovdje, da znate da uvijek mislimo na vas, da smo uvijek spremni da pomognemo u ovim vremenima koja ni nama, nažalost, ne dozvoljavaju neki veliki prostor za manevar", rekao je Carević

10243 pregleda 19 komentar(a)
Ćulafić i Carević, Foto: Opština Budva
Ćulafić i Carević, Foto: Opština Budva

Delegacija Opštine Budva, na čelu sa predsjednikom Opštine Markom Carevićem, uručila je predstavnicima Opštine Andrijevica donaciju u vidu specijalizovanog vatrogasnog vozila za sve intervencije.

To je saopšteno iz Opštine Budva.

"Sa velikim zadovoljstvom, cijeneći da smo ipak mi braća i prijatelji, a polazeći od toga da Andrijevica nema vatrogasno vozilo, došli smo na ideju da jedno od naših vozila poklonimo Andrijevici, sa željom da ga što manje koriste, a kad im zatreba da ga imaju, da im posluži onoj namjeni kojoj je predviđeno. Ništa ovo nije spektakularno, ovo je jedan znak pažnje za sve vas ovdje, da znate da uvijek mislimo na vas, da smo uvijek spremni da pomognemo u ovim vremenima koja ni nama, nažalost, ne dozvoljavaju neki veliki prostor za manevar. Važno je sjetiti se, važno je reći da ste uvijek rado viđeni u Budvi, a moram reći i da se ja ovdje osjećam kao sam Andrijevčanin od starina. To je nešto na čemu treba da radimo, da se ispomažemo koliko god budemo mogli", kazao je Carević.

U saopštenju se navodi da su se na donaciji zahvalili predstavnici Opštine Andrijevica, na čelu sa gradonačelnikom Željkom Ćulafićem.

"Oni su istakli da je donacija primjer dobre saradnje dvije opštine, posebno s obzirom na to da je sjever slabije razvijena regija u odnosu na jug države", piše u saopštenju Opštine Budva.

Navodi se i da se Ćulafić "zahvalio na donaciji, sa željom da Carević nastavi sa donacijama opštinama sjevera, onoliko koliko bude u mogućnosti".

"U ime zahvalnosti, Careviću je, kako navode u saopštenju, Opština Andrijevica uručila vrijednu ikonu", zaključuje se u saopštenju Opštine Budva.​

Bonus video: