Neograničena komunikacija za korisnike Mtel-a u Telekom Slovenija mreži

Pored ove godišnje Prva klasa m:roming karte, u ponudi su 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura ili sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura.

1671 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Sloveniji, kompanija MTEL je pripremila novu ponudu za omiljeni servis korisnika – m:roming.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 49,9 eura omogućava svim korisnicima MTEL-a da od trenutka aktivacije pa sve do kraja 2022. godine, dok se nalaze u romingu u Sloveniji (na mreži Telekoma Slovenija) aktiviraju neograničene odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Slovenija i ka MTEL mobilnoj i fiksnoj mreži, neograničene SMS poruke sa brojevima iz Telekoma Slovenija i MTEL mobilne mreže, kao i neograničeni mobilni Internet.

Pored ove godišnje Prva klasa m:roming karte, u ponudi su 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura ili sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura.

Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima MTEL-a.

Kupovina m:roming tiketa se vrši putem MTEL menija pozivom *105#, pozivom Korisničkog servisa na 1600 ili odlaskom u neku od MTEL-ovih poslovnica, kao i pozivom Key Account menadžera za biznis korisnike.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.