Đukanović: Golubovci dobar primjer održivog upravljanja

"Kvalitetna i fokusirana politika lokalne uprave u saradnji sa Glavnim gradom i uz očekivano odgovorniji odnos Vlade, garant je dostizanja evropskih standarda u pružanju usluga građanima Golubovaca na zdravstvenom, obrazovnom, infrastrukturnom, komunalnom i kulturnom i planu", kazao je predsjednik

8026 pregleda 56 reakcija 10 komentar(a)
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Golubovci, predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Ratku Stijepoviću, odbornicima, svim građanima Golubovaca i učesnicima svečane sjednice.

„Obilježavanje ovog datuma prilika je da se podsjetimo istorije i tradicije Zete i njene neraskidive veze sa milenijumskim trajanjem crnogorske državnosti. Posvećenost slobodarskoj tradiciji ljudi sa ovih prostora i njihov doprinos izgradnji i razvoju crnogorskog društva, podstrek je i za nova pregnuća koja će doprinijeti boljem kvalitetu života svih građana ovog kraja sa ciljem da se ide u korak sa savremenim načinom života.

"Uvjeren sam da će vaša opština odgovornom valorizacijom vrijednih prirodnih potencijala, poljoprivrednih resursa, turističkih i privrednih kapaciteta i ubuduće biti dobar primjer održivog upravljanja u cilju unaprijeđenja ambijenta daljeg ekonomskog rasta i razvoja.

"Kvalitetna i fokusirana politika lokalne uprave u saradnji sa Glavnim gradom i uz očekivano odgovorniji odnos Vlade, garant je dostizanja evropskih standarda u pružanju usluga građanima Golubovaca na zdravstvenom, obrazovnom, infrastrukturnom, komunalnom i kulturnom i planu.

"Na taj način daćete puni doprinos neophodnom ekonomskom oporavku i daljem ukupnom društvenom razvoju Crne Gore“, navodi se u čestitki.

Bonus video: