Opština kompletirala put do Mokrina

"Sa gradnjom ovog puta otvaraju se mogućnosti razvijanja etno i seoskog turizma, za šta se borimo i zalažemo", kazao je Katić

3647 pregleda 26 reakcija 1 komentar(a)
Sa jučerašnjeg obilaska puta, Foto: Opština
Sa jučerašnjeg obilaska puta, Foto: Opština

Opština Herceg Novi kompletirala je put od Mojdeža do Mokrina, rekonstrukcijom dionice od Porobića do Kosića u dužini od oko dva kilometra.

”Stanovnicima Sutorine, Sušćepana, Ratiševine, dijela Igala i Mojdeža sada je put do Mokrina i Trebinja kraći za čak 17 kilometara, u poređenju sa trasom glavnog puta. Kada govorimo o selima Ratiševine i Mojdeža, u posljednjih 5 godina uloženo je više od milion eura u putnu infrastrukturu. Od Ratiševine do Mojdeža se radio put u vrijednosti od oko 550 hiljada eura, put kroz Tijesni klanac u vrijednosti oko 150 hiljada eura, put Mojdež - Mokrine u vrijednosti preko 220 hiljada eura, lokalni putevi kroz Mojdež više od 150 hiljada eura, i to sve govori o domaćinskom odnosu Opštine prema ovim predjelima i aktivnostima Mjesnih zajednica. Sa gradnjom ovog puta otvaraju se mogućnosti razvijanja etno i seoskog turizma, za šta se borimo i zalažemo”, saopštio je predsjednik Opštine Stevan Katić, prilikom jučerašnjeg obilaska terena sa saradnicima.

Bonus video: