Vijesti organizuju Donatorsko veče za djecu Ukrajine

Cjelokupan prihod prikupljen kroz donacije biće uplaćen na zvanični žiro račun ambasade Ukrajine u Crnoj Gori

6239 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Jelena Bujišić
Foto: Jelena Bujišić

Više od dva miliona ljudi je moralo da napusti Ukrajinu zbog aktuelnih dešavanja, a među njima je veliki broj djece. I dok, bježeći od rata, oni napuštaju granice svoje države, mi večeras pokazujemo da granice humanosti ne postoje.

ND Vijesti i Televizija Vijesti večeras organizuju donatorsko veče za djecu Ukrajine pod nazivom “Vratite nam snove”. Među zvanicama koje su se odazvale našoj inicijativi naći će se predstavnici diplomatskog kora, državnih institucija, poslovne elite i političkih partija.

Cjelokupan prihod prikupljen kroz donacije biće uplaćen na zvanični žiro račun ambasade Ukrajine u Crnoj Gori.

Domaćin donatorske večeri je restoran “100 manira”, a prijatelji humanitarne akcije su i kompanije “Water Group”, “Montefood”, hotel Hemera i poslastičarnica Le Parisienne, Congress Travel, Divni medenjaci i Cineplexx.

Posebnu zahvalnost dugujemo i Ambasadi Ukrajine u Crnoj Gori, kao i svima onima koji su, u nemogućnosti da prisustvuju, podržali humanitarnu akciju uplatama na naš donatorski žiro-račun.

Značajan doprinos večerašnjoj akciji dali su i Bojana Janković, Ela Golovan, Oleg Golovan i Sergej Torskij, Danijel Alibabić i Dejan Božović.

Bonus video: