Tivat: U srijedu seminar o organskoj poljoprivredi

Na primjeru etno-domaćinstva “Đedovina” o praktičnim iskustvima u procesu sertifikacije, govoriće registrovani organski proizvođač povrća Đorđe Bulajić
1 komentar(a)
poljoprivreda, Foto: Shutterstock
poljoprivreda, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.10.2017. 10:14h

Sekretarijat za ekonomski razvoj i preduzetništvo Opštine Tivat u saradnji sa Savjetodavnom službom za biljnu proizvodnju i Službom za selekciju stoke Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, organizuje edukativni seminar pod nazivom “Zašto je važna organska poljoprivreda”.

Seminar će se održati u srijedu 25. oktobra sa početkom u 11 sati u zgradi Opštine Tivat, a namijenjen je individualnim poljoprivrednim proizvođačima sa područja najmanje bokeljske opštine.

Pored ostaloga, predstavnici Ministarstva poljoprivrede govoriće o organskoj poljoprivredi u voćarstvu, povrtarstvu i stočarstvu, zakonskoj regulative u toj oblasti, sertifikovanju organskih proizvoda i savjetima u oblasti agrotehnike.

Na primjeru etno-domaćinstva “Đedovina” o praktičnim iskustvima u procesu sertifikacije, govoriće registrovani organski proizvođač povrća Đorđe Bulajić.

Bonus video: