Postanite dio La Cimbali tima u Crnoj Gori

Jedna od najuspješnijih kompanija u Crnoj Gori, proizvođač SUZA izvorske vode i RADA mineralne vode, uvoznik i distributer kafa Tchibo, Davidoff i Moak, te aparata La Cimbali, Rhea vendors i Bianchi..., širi svoj tim. Želite li da sarađujete sa predstavnicima najrenomiranijih svjetskih brendova i gradite karijeru u oblasti prodaje? Imamo sjajnu priliku za Vas!

27815 pregleda 0 komentar(a)
Foto: La Cimbali
Foto: La Cimbali

Od svog nastajanja 2006. godine, Water Group sarađuje sa različitim internacionalnim brendovima iz sektora hrane i pića, trudeći se kontinuirano da svojim klijentima ponudi samo najbolje. U tom cilju i sa velikim zadovoljstvom postali smo zastupnici, i ovlašćeni serviseri jednog od najznačajnijih brendova aparata za kafu: La Cimbali.

Ovaj italijanski brend postoji od 1912. godine i jedan je od vodećih na svijetu u oblasti proizvodnje aparata za kafu. On danas 70% svojih proizvoda izvozi, kroz mrežu od 700 direktnih prodajnih i servisnih centara, a u preko sto zemalja širom svijeta među kojima je i Crna Gora. La Cimbali aparati namijenjeni su hotelima, te hotelskim grupacijama i restoranima sa istančanim osjećajem za lijepo i kvalitetno, a u isto vrijeme i praktično.

Water Group, kao zastupnik La Cimbali aparata, pomaže partnerima u sektoru ugostiteljstva da svojim gostima pruže najbolju uslugu.

La Cimbali
foto: La Cimbali

Kako bi nastavili da ostvarujemo ovaj svoj cilj tražimo predstavnika/cu prodaje za La Cimbali, koji/a će komunicirati prije svega sa hotelima, i biti podrška za njihovo kvalitetno pružanje usluge.

Naše poslovanje zasnovano je na principima i vrijednostima usmjerenim ka podsticanju znanja i učenja, te na kontinuiranom i inovativnom pristupu praćenja svjetskih trendova.

Stoga, rad kod nas podrazumijeva i ulaganje u saradnike/ce i konstantno unaprijeđenje njihovih profesionalnih kapaciteta i sposobnosti kroz kurseve, poslovna putovanja i posjete.

Pružamo modernu i fleksibilnu radnu sredinu, te stimulativnu zaradu, a sve u cilju zadovoljstva zaposlenih čija nam je lična motivacija od velikog značaja.

Zauzvrat od naših saradnika/ca očekujemo usmjerenost ka ciljevima, mogućnost samostalnog i timskog rada, dobre vještine prezentacije i promocije, sposobnost efikasnog rješavanja problema, analitičnost, te poznavanje lokalnog tržišta.

Kako bi ovu ulogu ispunjavao/la na sopstveno zadovoljstvo, te zadovoljstvo klijenata, kandidat/kandidatkinja za poziciju predstavnika prodaje La Cimbali aparata treba posjedovati sljedeće kvalifikacije: minimum tri godine radnog iskustva u sektoru prodaje, dobro poznavanje rada na računaru, adekvatno znanje engleskog jezika, te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Ukoliko želite da rastete, i razvijate se sa nama, i smatrate da naša kompanija može da Vam pruži adekvatno znanje i iskustvo za dalje unaprijeđenje karijere u oblasti prodaje, te ukoliko ste inspirisani da postanete dio modernog tima u kojem možete da napredujete, pozivamo Vas da pošaljete svoj CV na imejl: watergroup@t-com.me, sa naznakom za oglašenu poziciju.