Jeste li spremni za DUPLO veće brzine?

U toku je akcija – 6 mjeseci po 14.90 EUR za EON pakete

22854 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Kompanija Telemach od ovog aprila donosi DUPLO veće brzine interneta u EON paketima!

Uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca, izaberite paket koji vam najviše odgovara, i uživajte u internet brzinama od 200/6 Mbps pa sve do 400/20 Mbps.

Novi korisnici od sada dobijaju DUPLO veće brzine, jer je u toku akcija za sve nove korisnike – 6 mjeseci po 14.90 EUR za EON Light, Full ili Premium pakete, dok je za EON DUO pakete akcija 4 mjeseca po 14.90 EUR.

Svaki EON paket podrazumijeva da surfujete zvanično najbržim internetom u Crnoj Gori!

To je potvrdila kompanija Ookla®, svjetski lider u aplikacijama za testiranje, prikupljanje podataka i analizu fiksnih i mobilnih mreža, koja je obavila istraživanje putem aplikacije Speedtest® na preko 180 hiljada testova korisnika širokopojasnog interneta, uključujući i testove putem WiFi konekcija.

Korisnicima najbržeg interneta u Crnoj Gori, koji žele još veće brzine, Telemach jedini nudi internet brzinu do 1 Gbps na optičkoj mreži u Giga gradovima - Podgorici, Baru i Nikšiću.

DUPLO veće brzine za najveći Video klub u zemlji!

Uz DUPLO veće brzine ide i najbolja zabava koja stanuje u najvećem Telemach Video klubu u zemlji. U njemu te čeka više od 23 hiljade najrazličitijih naslova!

Birajte između domaćih i stranih filmova, blokbastera, najpopularnijih serija i mnoštva zanimljivih dokumentaraca.

Omiljeni sadržaj možete da gledate kad god poželite, pronađete brzom pametnom pretragom, stopirate i nastavite u bilo kojem trenutku.

Iskoristite sve prednosti EON platforme i uživajte u potpuno drugačijem i jedinstvenom doživljaju gledanja televizije.

Za više informacija posjetite Telemach sajt ili pozovite Kontakt centar na 1800.