Nova onlajn platforma za korisnike Mastercard premium kartica

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima kartica u Crnoj Gori sa oznakom World Elite.

13826 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mastercard
Foto: Mastercard

Od aprila 2022., korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Crne Gore, omogućen je pristup globalnom programu - Mastercard Travel Rewards. Kompanija na taj način dodaje nove vrijednosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica, koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog keš-beka.

„Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovih korišćenja na putovanjima u inostranstvu“, izjavila je Jelena Ristić, direktorka u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, BiH i Crne Gore. „Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unapredi isksutvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnim, prijatnijim, lakšim za planiranjem već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom plaćanja onljan.”

Mastercard
foto: Mastercard

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Crnoj Gori, Srbiji i BiH. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne tokom cele godine putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/me preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procentra ili fiskalnog iznosa.

Mastercard
foto: Mastercard

„Uz novu pogodnost i izbor plaćanja na atraktivnim lokacijama ili kupovine omiljneih brendova omogućili smo korisnicima premium kartica da ponovo otkriju zadovoljstvo jedne od svojih omiljenih aktivnosti - putovanja u inostranstvo. Kao rezultat toga, želimo da korisnici kartica iz Crne Gore posle pandemije i ograničenja ponovo osete da je njihova Mastercard jedina kartica koja im je potrebna za naredno putovanje“, dodala je Jelena Ristić.

Mastercard
foto: Mastercard

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima kartica u Crnoj Gori sa oznakom World Elite.

O kompaniji Mastercard

Mastercard je globalna tehnološka kompanija u oblasti platne industrije. Naša misija je da pomežemo i osnažimo inkluzivnu, digitalnu ekonomiju od koje korist imaju svi i svuda time što transakcije činimo sigurnim, jednostavnim, pametnim i pristupačnim. Kroz korišćenje sigurnih podataka i mreže, partnerstava i oslanjajući se na neprocenjive strasti, naše inovacije i rešenja pomažu pojedincima, finansijskim institucijama, vladama i poslovnim subjektima da ostvare svoj najveći potencijal. Naš koeficijent pristojnosti (DQ) je u osnovi naše poslovne kulture i svega što radimo unutar kompanije i izvan nje. Sa vezama na preko 210 tržišta i teritorija, mi gradimo održivi svet u kome su neprocenjive mogućnosti svima dostupne.