Glavni grad objavio listu dobitnika subvencija za kupovinu bicikala, električnih bicikala i električnih trotineta

"Potpisivanje ugovora za subvencioniranje biće upriličeno u subotu (16. april), a takođe će biti organizovana i promotivna vožnja biciklima i električnim trotinetima"

3082 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Podgorica.me
Foto: Podgorica.me

Komisija za dodjelu subvencija građanima za kupovinu bicikala, električnih bicikala i električnih trotineta objavila je konačnu listu dobitnika subvencija, saopšteno je iz Glavnog grada Podgorice.

"Građanin koji je učestvovao u Javnom pozivu za dodjelu subvencija može podnijeti prigovor na zaključak o izboru korisnika subvencije. Prigovor se podnosi Komisiji preko Službe za ostvarivanje izvršne funkcije gradonačelnika u roku od tri dana od dana objave Liste ispravnih prijava", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi potpisivanje ugovora za subvencioniranje biće upriličeno u subotu (16. april), a takođe će biti organizovana i promotivna vožnja biciklima i električnim trotinetima.

"Okupljanje dobitnika subvencije za kupovinu bicikala i električnih trotineta, kao i građana koji će se pridružiti, zakazana je u 11 sati na Trgu nezavisnosti, odakle će krenuti zajednička vožnja. Nakon toga pristupiće se potpisivanju ugovora na platou ispred zgrade Glavnog grada (Njegoševa 13)", saopštili su iz Glavnog grada i još jednom pozvali građane da se pridruže promotivnoj vožnji.

Konačnu listu dobitnika subvencija možete pogledati na ovom linku.

Bonus video: