Da li kupiti ili iznajmiti stan?

Dileme oko rešavanja stambenog pitanja su česte...

44770 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

U Crnoj Gori, pa i većini evropskih zemalja, ljudi se najčešće odlučuju da svoje stambeno pitanje riješe tako što će iznajmiti stan. Da li je ovo rešenje dugoročno isplativo?

Ekonomski podaci jasno ukazuju na činjenicu da su se rashodi svih građana povećali, pogotovo ako uporedimo period prošle godine sa stanjem danas. Cijene prehrambenih proizvoda, goriva, mjesečnih računa za energetiku konstantno su u porastu. Ako na sve ovo dodate i rentiranje stana, jasno je da računica ne ide u vašu korist.

Kreditirarnje i ostale opcije koje vam omogućavaju odloženo plaćanje za odabir vašeg doma dodatno znaju zakomplikovati stvari. Ponude banaka su često zbunjujuće, terminologija je nejasna, slova postaju sve sitnija a čekanje na odobrenje kredita nekada nema kraja.

Riješite stambeno pitanje do 1. Juna za samo 0.10 eura!

Prva sportska kladionica u Crnoj Gori – SBbet, ove godine proslavlja jubilej od 25 godina poslovanja i tom prilikom je za svoje igrače pripremila najveće takmičenje do sada sa glavnom nagradom – Stanom u Podgorici!

"Stan u Podgorici osvoji jer SBbet 25 godina broji“ – veliko takmičenje gdje ćemo 01. juna srećnom igraču pokloniti ovu vrijednu nagradu!

Pravila ne mogu biti jednostavnija: Najveća kvota uz jedan promašen par ti donosi stan na dar!

Trenutni lider tabele je tiket sa pogođenom kvotom od 24.134!

Da li ste dovoljno hrabri da nadmašite trenutno prvoplasiranog?

Ukoliko ne želite da trošite svoje vrijeme i novac na beskonačnu potragu idealnog doma, za samo 0.10 eura hrabrost se može isplatiti!

U takmičenju učestvuju svi učesnici koji su tikete za klađenje uplatili na SBbet uplatnim mjestima ili su odigrali tiket putem interneta na stranici www.sbbet.me.

Ukoliko želite da vaš tiket uplatite online, u samo par registraciju možete izvršiti OVDJE.

Ovo ljeto započinite u novom domu!

SBbet, tvoj siguran fiks od 1997. godine.