U požaru hale Plantaža izgorio dio krova i poslovna kancelarija sa inventarom

U saopštenju Plantaža ističu da ništa od opreme i sirovine u proizvodnom pogonu nije oštećeno, a da za internu tehnološku dokumentaciju (radni nalozi i izvještaji), koja je jedina požarom zahvaćena, postoje kopije u poslovnom informacionom sistemu

8823 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Čitalac Vijesti
Foto: Čitalac Vijesti

U požaru koji je prije dva dana, u jutarnjim satima, izbio u jednoj od hala kompanije „13. Jul – Plantaže“, čiji uzrok utvrđuju nadležni organi, izgorio je dio krovne konstrukcije pomenute proizvodne hale i jedna poslovna kancelarija sa inventarom.

U saopštenju Plantaža ističu da ništa od opreme i sirovine u proizvodnom pogonu nije oštećeno, a da za internu tehnološku dokumentaciju (radni nalozi i izvještaji), koja je jedina požarom zahvaćena, postoje kopije u poslovnom informacionom sistemu, "tako da će se proizvodni procesi u narednom periodu odvijati planiranom dinamikom".

Zahvalili su se nadležnoj Službi zaštite i spašavanja i Upravi policije "čijom efikasnom i brzom reakcijom je požar, u kratkom roku, ugašen".

Povezani članci

24. April 2022.

VIDEO Podgorica: Ugašen požar u hali Plantaža

"Procjena načinjenje štete je u toku. Nakon utvrđivanja iste, javnost će blagovremeno biti informisana", piše u saopštenju.