Šehović čestitao Ramazanski bajram: Dobra djela ostaju kao trag našeg činjenja i postojanja

"Ramazanski bajram, jedan od dva najvažnija islamska praznika, prilika je da se podsjetimo važnosti međusobnog razumijevanja i uvažavanja, ali i preispitamo ispravnost naših djela, postupaka i odluka"

1923 pregleda 2 komentar(a)
Šehović, Foto: Luka Zeković
Šehović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović uputio je čestitku povodom Ramazanskog bajrama reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, kao i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, navodi se u saopštenju ove partije.

Dodaje se da je Šehović u čestitki podsjetio na simboliku mjeseca Ramazana, tokom kojeg su pored molitve, odricanja i praštanja, promovisane vrijednosti saosjećanja, zajedništva i privrženosti, uz želju da predstojeći Bajram provedu sa najmilijima u miru, slozi i blagostanju.

"Dobra djela ostaju kao trag našeg činjenja i postojanja, briga za drugoga i solidarnost upućuju na neophodnost uzajamnog pomaganja, poštovanja i skladnog suživota. Ramazanski bajram, jedan od dva najvažnija islamska praznika, prilika je da se podsjetimo važnosti međusobnog razumijevanja i uvažavanja, ali i preispitamo ispravnost naših djela, postupaka i odluka", rekao je Šehović.