Đurović čestitala Ramazanski bajram: Dok težimo istom cilju - dobru Crne Gore, nijedna prepreka nije nepremostiva

Đurović je dodala da je građanska Crna Gora, koja se temelji na idealima mira, suživota i blagostanja za sve

8265 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je Ramazanski bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, kao i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore.

"U ovim svetim danima sjetimo se vrijednosti koje imaju ljubav, zajedništvo, solidarnost i tolerancija i pružimo ruku pomoći i podrške svim ljudima u Crnoj Gori ma koje vjere i nacionalnosti bili. To je upravo poruka ovog velikog praznika: bez obzira na sve razlike, dok težimo istom cilju - dobru Crne Gore, nijedna prepreka nije nepremostiva", poručila je Đurović, piše u saopštenju SNP.

Đurović je dodala da je građanska Crna Gora, koja se temelji na idealima mira, suživota i blagostanja za sve, ono za šta treba svi zajedno da se borimo, dodajući da samo u takvoj državi "naša djeca mogu živjeti život dostojan čovjeka i praviti planove za svjetliju budućnost."

"U to ime, čestitam vam Ramazanski bajram uz želju da ga provedete u miru, zdravlju i sreći, sa svojim najbližima", poručila je Đurović, piše u saopštenju SNP.

Bonus video: