Dani ELTAM-a okupljaju 150 nastavnika stranih jezika

„Cilj konferencije je unaprijeđivanje stručnih kompetencija nastavnica/nastavnika engleskog i drugih stranih jezika kroz proširivanje znanja o integrisanju globalnih tema, kao i upotrebi savremene tehnologije u nastavi, razmjena iskustava i dobre prakse

892 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Eltam.me
Foto: Eltam.me

Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM organizuje treću međunarodnu i osmu nacionalnu konferenciju za nastavnike engleskog i drugih stranih jezika jezika pod nazivom „Dani ELTAM-a 2022: Integrisanje globalnih tema u nastavu engleskog i drugih stranih jezika“. Konferencija se održava 7. i 8. maja, kao hibridni događaj, u prostorijama Filološkog fakulteta u Nikšiću i putem Microsoft Teams platforme.

„Cilj konferencije je unaprijeđivanje stručnih kompetencija nastavnica/nastavnika engleskog i drugih stranih jezika kroz proširivanje znanja o integrisanju globalnih tema, kao i upotrebi savremene tehnologije u nastavi, razmjena iskustava i dobre prakse. Zahvaljujući institucijama i organizacijama koje podržavaju ovaj događaj, učesnici će biti u prilici da čuju izlaganja eminentnih stručnjaka iz oblasti metodike nastave engleskog jezika iz zemlje, regiona i šire”, navodi se u saopštenju za javnost.

Za učešće na konferenciji prijavljeno je 150 nastavnica/nastavnika stranih jezika iz Crne Gore, a obezbjeđene su i brojne nagrade za učesnike.

Konferenciju je finansijski podržala Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Bonus video: